Promovează Anunţul

Clubul Sportiv al Armatei - Steaua

1,00 RON
Accounting - Finance Bucuresti Data publicării: 13/01/2021 Numărul anunţului: 352474 Vizualizări: 75
Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” cu sediul în Bulevardul Ghencea, nr. 35, sector 6, Bucureşti, organizează concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a unui post vacant de conducere de personal civil contractual de şef secţie gr. II la secţia întreţinere, reparaţii şi exploatare construcţii, instalaţii şi terenuri din Centrul de administrare stadion „Steaua” (absolvenţi de studii superioare cu diplomă de licenţă, în domeniul construcţii civile şi industriale, inginerie civilă, inginerie electrică, instalaţii, energetic, hidrotehnică, hidroenergetic, 5 ani vechime în muncă şi în specialitate). Desfăşurarea concursului: - 19.10.2020, ora 11.00 – proba scrisă; - 22.10.2020, ora 10.30 – interviu. - data limită de depunere a dosarelor – 09.10.2020, ora 1600. Proba scrisă şi interviul se desfăşoară la sediul clubului, Bulevardul Ghencea, nr. 35, sector 6, Bucureşti. Dosarele de concurs se depun la sediul clubului unde sunt afişate şi detaliile organizatorice. Datele de contact ale secretariatului: tel. 021.413.60.07, int. 143.

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului AnunturiGratuite

21/12/2020

Apartament de 3 camere, 2 bai,  mobilat LUX

Apartament de 3 camere, 2 bai, mobilat LUX

1,00 RON
E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.