Promovează Anunţul

Apartament 3 camere, 95 mpu, Preciziei, Militari Rezervelor

480,00 Euro €
Case - Apartamente de inchiriat Bucuresti Data publicării: 08/08/2019 Numărul anunţului: 341673 Vizualizări: 45

Va oferim spre inchiriere apartament 3 camere, mobilat si utilat complet, totul nou, modern, cu o suprafata in total de 95 mp utili, din cadrul ansambluui residential Rezervelor 44 A, langa statia R.AT.B 178/138, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei/Pacii si a statiilor de legatura 137,62,25,8.Finisaje de inalta calitate, dispune de central propri Buderus, obiete sanitare, prize, intrerupatoare, calorifere, loc de parcare, lift. Se inchiriaza pe o perioada de minim 1 an ( o luna chirie + o luna garantie).Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati la 0739260806


Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului Georgeta

20/09/2019

3 camere, bloc nou, finalizat, Metro Militari Pacii

3 camere, bloc nou, finalizat, Metro Militari Pacii

63000,00 Euro €
E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.