Promovează Anunţul

Vilă P+M la doar 350 euro/mp + teren

62000,00 Euro €
Constructii case Iasi Data publicării: 08/04/2021 Numărul anunţului: 353422 Vizualizări: 7
Vilă P+M cu suprafața totală de 177 mp + teren intravilan cu suprafața de 622 mp, compusă din:1. Parter cu suprafața totală de 91,21 mp: living + bucătărie+ baie + spațiu de depozitare + garaj + terasă.2. Mansardă cu suprafața totală de 85,82 mp: 3 camere + baie + dressing + 2 balcoane.Teren cu suprafața de 622 mp amenajat cu pomi fructiferi și terasă (a doua terasă).Toate utilitățile: curent electric, apă, fosă, gaz metan.Casa construită in perioada 2012-2021, recent finalizată, din BCA, izolată, tencuială exterioară, acoperiș tip Lindab, tâmplărie PVC cu ferestre termopan, gresie, faianță, parchet, calorifere.Posibilitate compartimentare în 2 imobile: garsonieră și casă, în eventualitatea locuirii a 2 familii sau inchirierii.
Cel mai mic pret de pe piata pe suprafata construita, calitate.Locație: Bogonos, zonă de vile noi, la 9 km de rond Păcurari, în apropiere de drum expres Dacia-Lețcani și la 4 km de rondul de intrare in Autostrada Moldova A7.Tel. 0758600079
Pret 62.000 euro
 
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului viorel

02/02/2021

No image available

Ocazie! Teren Harlesti la E85

6,00 Euro €
E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.