Promovează Anunţul

Curs Tratamente cosmetice si naturiste/prepararea sapunurilor

2000,00 RON
Alte servicii Bucuresti Data publicării: 11/02/2019 Numărul anunţului: 336771 Vizualizări: 6

Curs de calificare Cosmetician, Modul 3. Tratamente cosmetice şi cosmetica naturista cu certificat de absolvire, Standard Ocupational revizuit de specialistii de la Asociatia Vindeca-ti Viata.


Ce se invata la Curs Cosmetician  Modul: Tratamente cosmetice şi naturiste: Tratamente cosmetice (Tipuri de ten; Intocmirea fisei cosmetice a clientului; Curatarea tenului; Masajul facial; Aplicarea mastilor cosmetice);  Cosmetică naturistă (Masaj facial cu miere, bambus, uleiuri naturale;  Prepararea produselor cosmetice (creme, masti, pasta dinti, sapunuri aerate si sapunuri naturale, lumanari parfumate cu uleiuri esentiale).


Pregatirea teoretica si practica tine pasul cu noutatile din domeniu la cel mai inalt standard. La finalul cursurilor veti deveni un cosmetician talentat ce poate schimba aspectul unei persoane, veti fi pregatit din toate punctele de vedere pentru a intra in domeniul esteticii atat ca profesionist in salonul de infrumusetare sau ca un profesionist care isi incepe propria afacere. Pregatirea teoretica si practica se face conform programei Cosmetician.


Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului Bican Maria

25/06/2019

Curs Acupunctura, Electropunctura

Curs Acupunctura, Electropunctura

1200,00 RON

20/06/2019

Cabinet terapeutic

Cabinet terapeutic

200,00 RON

12/06/2019

Curs Aromaterapie si fitoterapie

Curs Aromaterapie si fitoterapie

1200,00 RON

28/05/2019

Curs Bioenergie/Managementul stresului

Curs Bioenergie/Managementul stresului

1200,00 RON
E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.