Promovează Anunţul

Apartament 4 camere, 77 mp, cartier Berceni, zona Straja, 125.000euro

125000,00 Euro €
Houses - Apartments for Sale Bucuresti Data publicării: 24/05/2024 Numărul anunţului: 355793 Vizualizări: 24
Apartament 4 camere, decomandat, situat in Berceni, pe strada Izvorul Crisului, etaj 1/4, in bloc anvelopat (an constructie 1974) si echipat cu ferestre termopan Rehau. Suprafata utila este de 77,2 m2, iar suprafata totala are 81,2 m2. Apartamentul poseda centrala termica si instalatie electrica de cupru, balcon spatios inchis, insa necesita renovare. Locatia este situata intr-o zona verde, cu multi copaci, ideala pentru o familie, scoala aflandu-se la un minut distanta de casa. De asemenea, exista statie de autobuz si de troleibuz la doar 2 minute de mers pe jos. Scara blocului dispune de o spalatorie si exista posibilitatea de achizitie a unei boxe. In plus, exista posibilitatea de a obtine un loc de parcare de la primarie. Pret: 125.000 euro. Direct proprietar: 0745 757 580.

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Contactează vânzătorul

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului Cristina Lupu

Utilizatorul nu are alte anunţuri

E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.