Promovează Anunţul

Casa de vanzare (impreuna cu gradina si curte aferente)

48000,00 Euro €
Houses - Apartments for Sale Salaj Data publicării: 21/09/2020 Numărul anunţului: 351255 Vizualizări: 7
Imobil intravilan, proprietate privata, compus din casa (suprafata totala desfasurata: 87 mp), 3 anexe (15 mp, 3 mp, 10 mp) construita in anul 1958, curte si gradina, terenul aferent avand suprafata totala de 363 mp cu acte (plus 209 mp in posesie, fara acte) din care ocupat cu constructii 115 mp, iar restul arabil, situat in oras Simleu Silvaniei, jud. Salaj, central, pe strada principala (Str. Simion Barnutiu), intabulat in carte funciara noua, cu documentatie cadastrala actualizata. Casa are geamuri termopan, si este racordata la utilitatile: canalizare, gaz, incalzire centrala, electricitate. Baie in interiorul casei.

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului Ileana Voiculescu

Utilizatorul nu are alte anunţuri

E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.