Promovează Anunţul

Curatare filtru particule DPF

350,00 RON
Car Parts Suceava Data publicării: 08/10/2020 Numărul anunţului: 351593 Vizualizări: 185
Filtrul demontat de pe vehicul este supus procesului de curatare, in care sunt utilizate substantele chimice profesionaleimport Anglia, si un jet de apa la o temperatura si presiune corespunzatoare.Datorita acestui fapt, toate particulele PM10 cat si sedimentele de ulei ,carbon si ceara sunt indepartate.Aceasta solutie este foarte eficienta si nu deterioreza cartusul din interiorul filtrului(ceea ce se poate intampla atunci cand curatarea este pe baza de temperaturi ridicate sau ardere).Metoda aplicata de noi garanteaza refacerea eficientei filtrului pana la 98%, fara a fi necesara taierea sau demontareasenzorilor din carcasa filtrului (acestia vor fi deasemenea curatati).Cateva din avantajele curatarii profesionale in comparatie cu asa-numita reconditionare de service sunt:• lipsa fortarii mecanice a motorului cauzata de viteza mare de rotatie necesara in timpul procesului de regenerare fortata• lipsa supunerii la temperaturi foarte ridicate a celorlalte elemente din sistemul de evacuare(turbocompresor, catalizator, miezul filtrului)• lipsa necesitatii de a inlocui uleiul de motor, operatiune care trebuie facuta dupa efectuarea regenerarii in service.Dupa curatarea totala a filtrului de particule se mai aplica o solutie chimica pentru protejarea filtrului.

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului ACS Motors Dinamic SRL

Utilizatorul nu are alte anunţuri

E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.