Promovează Anunţul

Infiintare SRL, marca inregistrata rapid si ieftin

600,00 RON
Other Services Arges Data publicării: 12/02/2021 Numărul anunţului: 352871 Vizualizări: 37
 
 
 
Va sustinem in demersul dumneavoastra pentru infiintarea unei firme, dar si inregistrarea marcii dumneavoastra comerciale de succes.
Este bine sa va inregistrati marca comerciala, pentru a nu da posibilitatea unui competitor direct sa initieze acest demers inainte dumneavoastra.
In cazul in care concurenta reuseste sa isi inregistreze marca comerciala inaintea dumneavoastra , trebuie să eliminați marca comerciala din locatia comerciala , de pe un site web , chestiuni care provoaca stres , timp pierdut si cheltuieli inutile , nu mai spunem de eventuale daune interese.
Alegem impreuna strategia cea mai buna de protecție a muncii dumneavoastra.
 
 

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului Marius Daniel

Utilizatorul nu are alte anunţuri

E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.