Anunţ Promovat

Margele hama midi 1.000 buc - rosu

5,39 RON
Jucarii - Jocuri - Hobby Romania Data publicării: 29/11/2016 Numărul anunţului: 63759 Vizualizări: 192
Cumpara acum
MARGELE HAMA MIDI 1.000 BUC - ROSU Coninut: 1000 margele Hama midi rosii


Datorita marei varietai de plansete si margele HAMA, putei realiza modele superbe din plastic, finaliznd design-ul creat prin calcare. Margelele colorate, plansetele de diferite forme si marimi, hrtiile speciale, precum si brosurile cu idei se pot achiziiona in diferite seturi, dar si separat, permitnd sa va alegei exact pachetul potrivit pentru design-ul imaginat.Realizarea modelelor:
1. Punei margelele, una cte una, pe planseta cu cuie pentru a crea un model. Va putei inspira din ideile noastre sau putei crea modele noi.


2. Important: din cauza temperaturii, calcatul trebuie efectuat de catre un adult!
Punei hrtia de calcat pe modelul realizat. Folosii un fier de calcat obisnuit pentru a topi margelele impreuna, crend astfel un design permanent. Hrtia speciala are rolul de a proteja fierul de calcat, evitnd ca micile cantitai de plastic sa se depuna pe acesta.Aplicai fierul de calcat pe hrtie pentru doar cteva secunde cu miscari circulare. Nu inei fierul de calcat nemiscat, deoarece va deteriora cuiele! Daca evitai sa le ardei, vei putea folosi plansetele in nenumarate rnduri. Va recomandam sa calcai o suprafaa mai mica pentru testarea temperaturii setate inainte de a calca design-ul intreg.


Nu supraincalzii margelele! Dupa ce aplicai fierul de calcat pentru o scurta perioada de timp, culorile margelelor vor fi mai clar vizibile prin hrtie, ceea ce inseamna ca ai terminat. Odata calcate, margelele nu pot fi utilizate din nou.


3. Dupa ce margelele s-au racit (in 2-5 minute), putei scoate modelul de pe planseta.
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Contactează vânzătorul

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului Magazin

Utilizatorul nu are alte anunţuri

E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.