Promovează Anunţul

Masaj erotic si de relaxare in Sibiu la Luxury Massage

Verifica cu vanzatorul
Masaj erotic Sibiu Data publicării: 05/11/2019 Numărul anunţului: 342194 Vizualizări: 77

Te asteptam pentru un masaj senzual de relaxare sau un masaj erotic la una dintre fetele de la salonul Luxury Massage Sibiu de pe strada Bucegi nr. 23A1, Sibiu sau programari la numarul de telefon 0770 883 511.


Fetele sunt intre 25 si 35 de ani, suple, sexy, cu experienta in domeniu si se pricep la diferite tipuri de masaj sau feluri de a relaxa barbati sau cupluri.


Va asteptam!

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Contactează vânzătorul

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului LuxuryMassageSB

Utilizatorul nu are alte anunţuri

E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.

Categorie destinata Adultilor!!! Confirma daca ai peste 18 ANI