Promovează Anunţul

OFERTA DE FINANȚARE SERIOASĂ ȘI SIGURĂ

47952000,00 Euro €
Other Jobs Mures Data publicării: 30/09/2020 Numărul anunţului: 351539 Vizualizări: 10
OFERTA DE FINANȚARE SERIOASĂ ȘI SIGURĂ
Oferim finanțare oricui ne poate rambursa. Găsește finanțare online, este posibil !!!!! Sunteți funcționari publici, fermieri, întreprinderi mici și mijlocii, meșteșugari sau persoane fizice de tot felul și ați avut nevoie de finanțare pentru consolidarea datoriei dvs. sau pentru a vă ajuta afacerea să revină pe drumul cel bun sau chiar să vă reia activitățile. Cu un capital cuprins între 5.000 și 5.000.000 de euro, punem la dispoziție oricine interesat tot felul de finanțări pentru a lupta împotriva sărăciei, crizei sănătății (covid19) și excluziunii. bancar. Vă rugăm să ne scrieți la următoarea adresă pentru a completa solicitările dvs. de finanțare,
Adresa de e-mail la contactat: abrouslouisa6@gmail.com

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului louisa

Utilizatorul nu are alte anunţuri

E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.