Promovează Anunţul

Recrutam soferi camion de mare tonaj .

Verifica cu vanzatorul
Other Jobs Bihor Data publicării: 29/04/2021 Numărul anunţului: 353597 Vizualizări: 5Recrutam soferi camion de mare tonaj .salariu brut de peste 5500 RON,(total 2150 2150euro/luna)sau 2160 RON plus 55 euro/zi calendaristica cu plata salariului in fiecare 15 ale lunii.Locurile de munca sunt in Italia si Comunitatea Europeana.Camioanele sunt de generatie noua (Euro 5,Euro 6).Limba italiana la nivel conversational iar engleza sau olandeza constituie avantaj. Alte informatii la 072O.525.347.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Contactează vânzătorul

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului tavi

29/04/2021

No image available

Angajez sofer

Verifica cu vanzatorul

29/04/2021

No image available

Recrutam soferi categoria B pentru Croatia

Verifica cu vanzatorul

29/04/2021

No image available

Recrutam soferi autobuz, cat D, Olanda

Verifica cu vanzatorul

29/04/2021

No image available

Recrutam soferi pe cisterna

Verifica cu vanzatorul
E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.