Promovează Anunţul

Recrutam soferi cu categoria B pentru Croatia

Verifica cu vanzatorul
Other Jobs Bihor Data publicării: 29/04/2021 Numărul anunţului: 353598 Vizualizări: 7Recrutam soferi cu categoria B pentru Croatia permis categoria B cazare asigurata gratuit program de 10 h/zi, 5zile/sapt, sambata 4 ore de 2 ori pe luna 2150 euro salariu net / luna plus bonusuri prin tichete de masa de pana la 350 de euro pe luna transport organizat si asigurat pana in Croatia Se lucreaza 3 luni in Croatia apoi liber 2 saptamani acasa in tara Se face coletarie , cate 10 15 livrari de mobila dezasamblata . Mai multe detalii la 072O.525.347.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Contactează vânzătorul

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului tavi

29/04/2021

No image available

Angajez sofer

Verifica cu vanzatorul

29/04/2021

No image available

Recrutam soferi categoria B pentru Croatia

Verifica cu vanzatorul

29/04/2021

No image available

Recrutam soferi autobuz, cat D, Olanda

Verifica cu vanzatorul

29/04/2021

No image available

Recrutam soferi pe cisterna

Verifica cu vanzatorul
E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.