Promovează Anunţul

Sofer pentru curse interne, 3.5T

Verifica cu vanzatorul
Other Jobs Vaslui Data publicării: 23/02/2021 Numărul anunţului: 352944 Vizualizări: 9
Recrutam soferi pentru efectuarea curselor pe plan intern, - persoană dinamică, serioasă, punctuală și cu simțul răspunderii. - experiență minim 1 an în domeniul transportului 3.5 To (autoutilitară) doar cu dovadă.- permis categoria B (fără incidente)- recomandare de la ultimul loc de muncă.- seriozitate, punctualitate și poftă de muncă.- gestionarea optimă a problemelor apărute în timpul deplasărilor.- întreținerea corespunzătoare a mașinii din dotare.- orientare geografica.-Atestatul ADR reprezinta un avantajOferim -salariu motivant-carte de munca cu norma întreagă-bonusuri de performanta (nu au legătură cu km efectuați, ci cu întreținerea autoutilitarei, punctualitatea, gestionarea alimentărilor cu carburant etc). Detalii la 072670O933.

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Contactează vânzătorul

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului vic

23/02/2021

No image available

Sofer

Verifica cu vanzatorul

23/02/2021

No image available

Sofer profesionist Italia -Ro 2150 euro

Verifica cu vanzatorul

23/02/2021

No image available

Angajam camerista, personal curatenie, personal bucatarie.

Verifica cu vanzatorul

23/02/2021

No image available

Pentru Norvegia-Bucuresti Recrutam soferi

Verifica cu vanzatorul
E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.