Promovează Anunţul

Lumisev SRL - materiale de constructii si servicii de manopera pentru finisaje

Verifica cu vanzatorul
Other Services Bucuresti Data publicării: 20/06/2024 Data modificării: 20/06/2024 Numărul anunţului: 355812 Vizualizări: 37Lumisev SRL are ca obiect de activitate principal distributia de materiale de constructii si servicii de manopera pentru finisaje. Distribuim toata gama de tencuiala decorativa, tencuiala de soclu, vopsea lavabila de interior si exterior (vopsea semilavabila, vopsea lavabila, vopsea superlavabila, vopsea ultralavabila, vopsea cu ioni de argint, vopsea cu latex, vopsea cu teflon), efecte decorative (vopsea cu efecte speciale), hidroizolatii, termositem complet, vopsea de marcare rutiera, epoxi. Piata tinta este reprezentata de segmentul B2B (business to business) si persoane fizice din toata tara. In prezent, in cadrul firmei sunt angajati specializati in conformitate cu departamentele in care isi desfasoara activitatea. Acestia au o vasta experienta si vin in intampinarea clientilor cu recomandari si solutii pentru fiecare proiect in parte. Echipa noastra are o vechime de 10 ani in acest tip de activitate. Brandul LUMISEV si-a creat un portofoliu de clienti stabili, care au incredere in produsele si serviciile distribuite si realizate si o parere foarte buna despre noi. Desi gradul de competitivitate este destul de ridicat, strategia adoptata a ajutat la impunerea pe piata si la facilitarea unei cresteri rapide.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Contactează vânzătorul

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului Roio

19/06/2024

Kokoss, loc de joaca si petreceri pentru copii din Bucuresti

Kokoss, loc de joaca si petreceri pentru copii din Bucuresti

Verifica cu vanzatorul

14/05/2024

Pergole Premium - Fabricate in Romania

Pergole Premium - Fabricate in Romania

Verifica cu vanzatorul

09/05/2024

No image available

Paletbox.ro-- PRODUCTIE SI DISTRIBUTIE CUTII CARTON – ORICE DIMENSIUNE SI GROSIME

Verifica cu vanzatorul

30/04/2024

Foundation Acta non Verba

Foundation Acta non Verba

Verifica cu vanzatorul
E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.