Anunţ Promovat

Penthouse 5 camere de vanzare

275000,00 Euro €
Anunturi Imobiliare Bucuresti Data publicării: 03/04/2019 Numărul anunţului: 340669 Vizualizări: 116
Penthouse 5 camere de vanzare Apartament spatios tip penthouse situat in sectorul 1, zona Casa Presei Libere.Imobilul este situat pe o strada linistita, fara trafic, iar apartamentul, la ultimul etaj al unui imobil construit in 2008.In suprafata de 200 mp se regasesc 5 camere, 3 bai ( una cu cada, restul cu cabina de dus ), o bucatarie semideschisa, o camera tehnica ( centrala termica, dulapuri pantofi ), o camara alimente ( spatiu depozitare cu rafturi ), o terasa de 61 mp ce inconjoara apartamentul.2 locuri de parcare Spatiul a fost personalizat de catre proprietar inca din faza de finisare a imobilului in 2008, folosindu-se cele mai bune materiale si echipamente disponibile ( Centrala termica Viessmann, geamuri termopan cu folie, parchet de bambus, AC Daikin, combina frigorifica Hot Point, aragaz piezzo si gaz, cuptor, hota inox, copertine extensibile pentru terasa ).Apartamentul este ideal pentru o familie cu 2, 3 copii, impartirea spatiului permitand separarea dormitorului matrimonial ( prin living ) fata de celelalte 3 dormitoare. Fiind localizata la doi pasi de intersectia B-dului Poligrafiei cu strada Jiului, locatia permite un acces facil catre aeroport, DN1 dar si catre statia de metrou Jiului. In zona gasim scoli, liceele Dimitrie Paciurea, Brancoveanu, sediul OMV Petrom City.

Cumpara acum
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Contactează vânzătorul

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului Bliss imobiliare

03/04/2019

Apartament 3 camere de vanzare

Apartament 3 camere de vanzare

145000,00 Euro €

03/04/2019

Apartament 3 camere de vanzare

Apartament 3 camere de vanzare

200000,00 Euro €

02/04/2019

Apartament 3 camere de inchiriat

Apartament 3 camere de inchiriat

750,00 Euro €
E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.