Promovează Anunţul

Program Access Bars

250,00 RON
Alte servicii Brasov Data publicării: 20/02/2020 Numărul anunţului: 344466 Vizualizări: 5

Access Consciousness® este un ansamblu de tehnici care ne elibereaza de iluzii, inconstienta, blocaje, energii care ne impiedica constienta, viata si toate aspectele ei (banii, relatiile, creativitatea, implinirea, fericirea, sanatatea) si ne invata sa percepem si sa intelegem energiile care ne permit sa fim exact cine suntem noi, sa fim creatorii propriei noastre realitati.
Access Bars®, lucreaza asupra programelor, deciziilor, proiectiilor si energiilor, stergandu-le din subconstient prin intermediul corpului si anume prin cele 32 de puncte de pe cap, care stocheaza componenta electromagnetica a tuturor gandurilor, ideilor, deciziilor si credintelor pe care le aveti despre orice.
Access Bars® este o tehnica de echilibrare si inbunatatire a aspectelor legate de sanatate, bani, creativitate, relatii, control, comunicare, corp, sexualitate, si alte aspecte prin accesarea unor centri energetici ca urmare a atingerii a 32 de puncte din zona capului . Prin aceasta modalitate de lucru oamenii elibereaza ceea ce corpul alege sa elibereze.


Telefon: 0758149265
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Contactează vânzătorul

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului PsyAccess

11/02/2020

Program Access Bars

Program Access Bars

250,00 RON

11/02/2020

Program Matrix Drops Computer

Program Matrix Drops Computer

250,00 RON
E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.