Reclama

Pentru a obtine rezultatele dorite atunci cand facem schimb de linkuri  este important modul in care facem selectia site-urilor partenere.


Link exchange

Site-uri care sunt optimizate corect: O verificare a modului in care site-ul partener este optimizat pentru motoarele de cautare este foarte utila: cum este facuta optimizarea on-page, cum se face link building. Trebuie urmarite totodata si aspectele care tin de atentia acordata experientei utilizatorului, cum ar fi timpul de incarcare, navigarea pe site sau frecventa aparitiei paginilor de eroare.

Site-uri din aceeasi zona de interes:  Este recomandabil sa facem schimbul de link-uri cu site-uri din aceeasi  categorie sau industrie,sau site-uri cu continut general. Orice informatie care apare pe site-ul nostru trebuie sa fie relevanta pentru vizitatori, iar link-urile catre alte site-uri trebuie sa se incadreze in aceasta regula. De exemplu, o varianta de link exchange pentru un site de piese auto poate sa fie  un site dedicat accesoriilor auto.

Site-uri cu reputatie buna: Link-ul catre un site cu probleme pot sa influenteze reputatia propriului site. Printr-o simpla verificare putem evita schimburile de link site-urile care au fost penalizate.

Site-uri cu pozitionare buna in motoarele de cautare: Un link de la un astfel de site poate functiona ca o dovada a  recunoasterii  valorii propriului site.

Site-uri care ofera continut de calitate: Inainte de a alege partenerii de link exchange este bine sa verificam paginile site-urilor acestora. Evaluarea continutului pe care il ofera ne poate ajuta sa facem o alegere buna. Siteurile care ofera continut de calitate vor fi bine pozitionate in motoarele de cautare, iar link-urile obtinute pe aceste site-uri sunt valoroase.

Daca citesti acest articol inseamna ca iti trebuiesc link-uri asa ca nu ezita sa ma contactezi.

Daca doresti sa cumperi link-uri pretul este de 5 euro/Luna minim 3 luni / Site

Daca doriti pe mai multe site-uri pretul poate scadea pana la 2 Euro/Link, daca doriti mai mult de 100.

CONTACT PE FACEBOOK

 

Site-uri partenere www.1onlinemedia.ro Site  Reclama Online :

www.e-devanzare.ro Site Anunturi gratuite

www.immo-web.ro Site Anunturi imobiliare

www.4tuning4.ro Site  Anunturi auto

www.itp-vit.ro Site Itp Vitan

www.itp-itp.ro Site Itp Bucuresti

www.pfa-masinidespalat.ro Site Reparatii Masini de Spalat Bucuresti

www.auto-empress.ro Site Magazin piese online

www.make-up-professional.ro Make up professional

Laptop ieftin
Blog
Reduceri
Blog Auto
Blog Imobiliare
Piese auto online

E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.