Anunţ Promovat

Tabara de Vara la Mare - Costinesti, 2019

600,00 RON
Evenimente Constanta Data publicării: 04/04/2019 Numărul anunţului: 340773 Vizualizări: 28

Ofertă Standard: Tabără de 7 Zile la Mare, 6 Nopți de Culoare și Distracție cu doar 600 Lei


Soare, Mare, Nisip și Multă Distracție !


Sejur de 7 Zile, 6 Nopți (CAZARE + PENSIUNE COMPLETĂ: Mic dejun, Prânz, Cină).1. Servicii Incluse în oferta standard: Cazare, Pensiune completă


Preț: 600 lei/persoană


-  6 Nopți de cazare la hotel/hostel, pensiune turistică, vilă turistică de 2, 3 Stele, în camere cu 2, 3 și maxim 4 locuri, TV color, cablu și internet wirless (Wi-Fi), frigider, grup sanitar propriu, apă caldă permanent, încălzire centrală  (vezi, nota de la Foarte Important).


-  Servirea mesei în regim pensiune completă: mic-dejun, dejun (supă/ciorbă + felul 2 + salată) și cină (felul de bază + desert). 


-  Ghid Național atestat din partea Agenției de Turism România Turistică* valabil la tabere personalizate cu activități.


-  La 10 elevi plătitori se asigură 1 (loc) cadru didactic organizator al grupului sau însoțitor persoană adultă din partea agenției sau părinte, reprezentant al grupului de copii format.


-   Elevi vor fi cazați și vor servi masa în structuri turistice autorizate și clasificate *.


Unități disponibile cu care colaborăm Costinești:  Hostel DVG,  Tiberius, Vila Maria, Briza Mării, Vraja Mării, Perla Mării, Casa Chirea, Mario Residence,  etc. 


Toate locațiile cu care colaborăm sunt clasificate, autorizate, verificate de noi la fața locului și cu care am avut deja acțiuni cu recenzii pozitive.


- Putem asigura pe serie maxim 250 locuri/serie tabără.


- Disponibilitate: pentru vizitare obiective turistice, activități parcuri de distracții-agrement, program de discotecă.


Pachet Turistic Standard: 600 Lei/sejur - tabără/persoană*


Telefon: 0741657495
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Contactează vânzătorul

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului Danaila Mihai

Utilizatorul nu are alte anunţuri

E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.