Anunţ Promovat

Teren intravilan 3109 mp, zona montana, strada principala,pret avantajos

17,00 Euro €
Terenuri Dambovita Data publicării: 28/11/2017 Numărul anunţului: 308023 Vizualizări: 98

Vand teren intravilan in comuna Runcu, Dambovita, situat pe strada principala, la poalele Muntilor Leaota, vizavi de locul unde se fac anual balciuri si festivaluri folclorice. Este ideal pentru construirea unei case, cabane de vacanta, pensiune, complex de ski sau resort. Suprafata: 3.109 mp Deschidere: front stradal Beneficiaza de gaze, electricitate, apa curenta, iluminat stradal, canalizare. Are,de asemenea, cadastrul facut. Este localizat la 4 minute distanta de comuna Brebu, 7 minute de restaurantul Hanul Leaota si complexul turistic Plaiul Domnesc, 8 km de orasul Fieni, 34 km de Targoviste, capitala judetului Dambovita si 112 km de Bucuresti. Este intr-o zona pitoreasca, comuna aflandu-se in zona montana din nordul judetului, pana aproape de muntele Orlea. Localitatile si comunele vecine sunt Dealu-Frumos, Dealu Mare si Rau-Alb. ! Direct proprietar, comision 0 la cumparare


Pret negociabil:17.000€ (sub media pietei) Anual vin turisti in zona, cautand peisaje montane pitoresti, miresme de padure, beneficiind de aer curat si clima propice. In poze se poate vedea intinderea terenului, vecinatatea, precum si zona superba.


Telefon: 0720805201
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Contactează vânzătorul

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului Stefania

Utilizatorul nu are alte anunţuri

E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.