Promote listingfor 30 daysMove to Topand get more views Promovează Anunţul

Teren Pantelimon

50000,00 Euro €
Terenuri Ilfov Data publicării: 11/01/2018 Numărul anunţului: 309878 Vizualizări: 6

- Teren intravilan de constructii situat in orasul Pantelimon, localitate aflata in imediata apropiere a capitalei, cu acces facil la DN 3 Bucuresti - Constanta si la sos. de centura a capitalei; - Localitate cu dezvoltare remarcabila, rezidentiala si industriala; - Situat in zona de nord a localitatii, zona mixta cu constructii agroindustriale si constructii rezidentiale (relativ rare, case noi P+1 - P+2), unele in constructie altele terminate, la limita construita a localitatii; - S = 692,85 mp, situat pe colt, deschidere de 35 m la strada si de 20 m la o alee acces; - Teren plan, bun pentru constructii; - Acces pe drum nemodernizat (pe ultimii 3-400 m); - Utilitati: Energie electrica si gaze la teren, canalizare in zona, la 150 - 200 m;


Telefon: 0742008135
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului liviu

Utilizatorul nu are alte anunţuri

E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.