Termeni si conditi

Termeni si conditi


Site-ul www.e-devanzare.ro este un site comercial, proprietate a E-devanzare.
Folosirea, vizitarea si inscrierea pe acest site implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos.
Folosirea acestui site se face numai in cazul acceptarii conditiilor de utilizare, a politicii noastre de restrictii si confidentialitate.


1. Reguli de utilizare
Utilizatorii site-ului www.e-devanzare.ro, proprietate a www.e-devanzare.ro sunt obligati sa respecte urmatoarele conditii:
sa nu incarce, posteze sau transmite pe site-ul www.e-devanzare.ro,
informatii ce contravin legilor, cu continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau contestabil.
sa nu incalce drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate,
drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti. Datele care nu apartin autorilor, vor fi sterse.
  sa nu incarce virusi, scripturi sau alte programe de acest gen;
sa nu ofere informatii false asupra identitatii lor sau asupra originii continutului oferit, a mesajelor sau a altor informatii.


2. Definitii:
a) Vizitator: orice persoana care acceseaza paginile site-ului si se poate folosi de informatiile continute de acestea, mai putin a zonelor care se acceseaza pe baza de nume de conectare si parola.

b) www.e-devanzare.ro garanteaza confidentialitatea datelor personale ale utilizatorilor care au ales sa isi completeze datele de contact in formulare inscrise pe site-ul sau si se obliga sa le foloseasca in conformitate cu legislatia in vigoare, cu acordul scris al persoanelor vizate. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu reglementarile legale in vigoare.

c) Newsletter: informari periodice despre www.e-devanzare.ro, cu privire la domeniul de activitate. Prin inscrierea adresei personale de e-mail, vizitatorii isi exprima acordul expres si neechivoc de a primi aceste informari periodice. Vizitatorii care fac uz de optiunea de dezabonare vor fi eliminati in mod automat din baza de date www.e-devanzare.ro

3. Dreptul de proprietate asupra continutului site-ului

a) Toate informatiile sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea www.e-devanzare.ro care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/ sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila. Este strict interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara acordul scris al www.e-devanzare.ro.

b) Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, inscrierea pe site sau trimiterea de email-uri adresate www.e-devanzare.ro se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea corespondentei de la www.e-devanzare.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4. Informatii personale

a) Formularele de contact postate pe site-ul www.e-devanzare.ro au ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Completarea lor este facultativa. Adresele de e-mail de pe care ne scrieti si continutul acestora sunt publice deoareace vindeti un produs sau oferiti servicii unor potentiali clienti.

b) Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume persoana, denumire firma, adresa de email, numere de telefon), adresa de e-mail, dar pot fi cerute si alte informatii in functie de pagina pe care se afla formularul si in directa legatura cu continutul textului din pagina respectiva.

c) Pentru a imbunatati serviciile oferite si pentru a corecta eventualele erori, www.e-devanzare.ro va stoca si prelucra informatiile solicitate prin intermediul acestui site pentru a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului.

d) www.e-devanzare.ro Nu solicita si nu cere date de identificare cum ar fi:CNP,Serie de bultetin,date bancare.Adresa de e-mail ceruta la inregistrare este sau va fi facuta public pe acest site daca doriti sa efectuati tranzactii pe acest site.

5. Confidentialitate

a) www.e-devanzare.ro asigura confidentialitatea informatiilor culese cu ajutorul formularelor de contact completate de vizitatorii site-ului, precum si asupra rezultatului procesarii acestor informatii. Exceptie fac solicitarile autoritatilor competente conform legislatiei in vigoare (ADRESA DE IP ). De asemenea, www.e-devanzare.ro se angajeaza sa nu faca uz de aceste informatii decat in scopul pentru care au fost obtinute.

b) www.e-devanzare.ro va folosi datele rezultate din procesarea acestor informatii numai in scop statistic sau similar.

Disclaimer

www.e-devanzare.ro nu poate fi trasa la raspundere pentru nici un fel de stricaciune sau paguba de nici un fel, care are sau pare a avea legatura cu site-ul sau cu continutul sau (aici sunt incluse daunele morale sau fizice, pierderea de date, venit sau profit, pierderea, stricarea sau alterarea bunurilor aflate in proprietatea dvs. precum si conflictele de orice natura cu terti).

Copyright Acest site, numele sau si tot materialul inclus este copyright © www.e-devanzare.ro (toate drepturile rezervate). Materialele sunt destinate pentru informarea vizitatorilor, prezentarea serviciilor firmei si pentru atragerea de noi clienti. Copierea sau folosirea acestora in orice alt scop se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul acestui site nu poate fi folosit in scopuri comerciale, vandut sau inclus in orice alt material sau publicatii.

E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.