Promovează Anunţul

Vindecare Energetica prin Reconnective Healing si Theta Healing

Verifica cu vanzatorul
Sanatate - Frumusete - Fitness Bucuresti Data publicării: 12/09/2019 Numărul anunţului: 341819 Vizualizări: 12

Este firesc sa te bucuri de o viata sanatoasa, armoniosa, implinita pentru tine si pentru cei dragi. Apeland la sedinte de Vindecare Energetica, poti gasi calea potrivita catre acest echilibru in toate planurile: fizic, mental, emotional si spiritual, precum si o mai mare claritate pentru evolutia ta.

>>Reconnective Healing este o abordare cuprinzatoare de vindecare, libera de orice ritual si tehnici existente in numeroase alte modalitati de vindecare energetica cunoscute până în prezent!  Permite reintoarcerea la starea de echilibru, vindecarea avand loc la nivelul intregii tale Fiinte: "Nu se vindeca boala sau infirmitatea - se vindeca persoana."

>>Theta Healing reprezinta o tehnica minunata de vindecare energetica si spirituala. Este un mod de viata care are la baza intoarcerea la esenta Divina din noi. Functioneaza pentru toata lumea, cu o singura conditie: sa crezi in aceasta forta omniprezenta in intregul Univers, in Creatorul a Tot Ceea ce Exista.

Daca lucrezi cu interiorul tau, atunci si exteriorul va straluci!  Dupa o sedinta cu mine, poti simti din nou ca esti deja o fiinta magnifica si ca iti poti trai viata cu bucurie, usurinta, entuziasm si iubire, daca alegi sa faci asta!

Terapiile descrise mai sus te pot ajuta sa ajungi aici, sa iti readuci aminte cine esti cu adevarat, astfel ca intrebarea ramane - tu ce alegi pentru tine in acest plan?

Ambele terapii pot fi facute atat in persoana (in Bucuresti), cat si la distanta (am multiple exemple aici, practic energia cu care se lucreaza, ce provine de la Sursa, nu are limite de spatiu si timp, asa cum le stim noi aici pe Pamant).

Mai multe despre mine puteti gasi pe pagina mea de FaceBook - Vindecare Reconectiva si Theta Healing cu Laura Filimon sau pe Youtube - Laura Filimon.

Pretul sedintelor este discutabil cu fiecare persoana in parte. Intrucat stiu ca nu toti suntem la acelasi nivel dpdv material, aleg sa raspund nevoii sufletului, nu buzunarului.

Durata sedintelor variaza intre 30 si 90 de minute.


Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Contactează vânzătorul

Informaţii utile

  • Distribuiti-va Anunturile in retelele de socializare
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Alte anunţuri ale utilizatorului Laura Filimon

Utilizatorul nu are alte anunţuri

E-devanzare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe E-devanzare.ro anunturi gratuite din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe E-devanzare.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.